Κατασκευές & Ανακαινίσεις Αθανάσιος Τριαντάφυλλος
 • 211 11 95 501
 • info@astriantafillos.gr
 • Αγ. Γλυκερίας 1, Γαλάτσι, ΤΚ 11147

Πακέτα προσφορών

Πακέτα Προσφορών Ανακαίνισης Σπιτιού

Και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου: αποφασίσατε να προχωρήσετε στην ανακαίνιση σπιτιού που τόσο καιρό σκεφτόσασταν! Το επόμενο βήμα είναι να βρείτε την κατάλληλη εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης και να συζητήσετε αναλυτικά τις ανάγκες σας. Πέρα από την καταγραφή των εργασιών και της κάθε επιλογής σε αλλαγή, όπου θα καταλήξετε σε ραντεβού με το συνεργάτη σας που θα αναλάβει τα της ανακαίνισης, θα φροντίσετε να ρωτήσετε και για τις σχετικές τιμές. Κάθε εταιρεία φροντίζει να παρέχει οικονομικές προσφορές και πακέτα υπηρεσιών. 

 Ανάλογα με τις εργασίες που θα εκπονηθούν και τις δικές σας ανάγκες, στην AsT Constructions & Design θα βρείτε το πακέτο ανακαίνισης σπιτιού που ταιριάζει σε εσάς και στην… πιο ικανοποιητικά ανακαινισμένη οικία σας!

Αναλυτική λίστα εργασιών ανακαίνισης σπιτιού

Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που αφορούν στην ανακαίνιση σπιτιού, προκειμένου να αποκτήσετε καλύτερη εικόνα του τί θα περιλαμβάνει η αλλαγή των χώρων του σπιτιού σας:

 • Προμήθεια συμφωνηθέντων υλικών.
 • Τοποθέτηση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης & γενικές ηλεκτρολογικές εργασίες.
 • Τοποθέτηση υδραυλικής εγκατάστασης & γενικές υδραυλικές εργασίες.
 • Οροφές – τοιχοποιίες.
 • Χρώμα / χρώματα επιλογής.
 • Αποξήλωση και τοποθέτηση νέων υλικών.
 • Τοποθέτηση νέου συστήματος θέρμανσης.
 • Εργασίες στο χώρο του μπάνιου (ανακαίνιση μπανιέρας ή ντουζιέρας, αλλαγή λευκών ειδών και επίπλου).
 • Εργασίες σε κουζίνα (αποξήλωση και τοποθέτηση νέων ντουλαπιών & επίπλων, αλλαγή επιφανειών και νιπτήρα).
 • Εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας.
 • Αλλαγή εσωτερικών θυρών.
 • Αποξήλωση & τοποθέτηση νέων δαπέδων.
 • Αλλαγή ερμαριών υπνοδωματίων.
 • Αποξήλωση εξωτερικών κουφωμάτων και τοποθέτηση σύγχρονων κουφωμάτων αλουμινίου.
 • Αποξήλωση εσωτερικών κουφωμάτων και τοποθέτηση νέων.
 • Απόρριψη παλαιών υλικών.
 • Επίβλεψη εργασιών ανακαίνισης σπιτιού.

Γιατί είναι Έξυπνο να Ανακαινίσετε το Σπίτι σας Σήμερα;

Εφόσον εδώ και καιρό έχετε στο μυαλό σας την ανακαίνιση σπιτιού, είτε οι ανάγκες αναμόρφωσης σχετίζονται με φθορές, είτε με την επιθυμία ενός χώρου “άλλου τύπου”, αξίζει να το κάνετε και αξίζει να το κάνετε σύντομα! Καταρχάς, εάν αφετηρία της ανακαίνισης είναι η αποκόλληση των πλακιδίων στο μπάνιο ή η κακή κατάσταση των παλαιών σωληνώσεων που έχει ήδη διαγνωστεί, σε συνδυασμό με “ξεφλουδισμένες” προσόψεις των ντουλαπιών των χώρων του σπιτιού σας, δε χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε· ο χρόνος παλαιότητας του σπιτιού και ίσως η χρήση και η καθημερινότητα δείχνουν προς ανακαίνιση σπιτιού ολοταχώς!

 Μην ξεχνάτε ότι σκοπός των εργασιών με στόχο την ανακαίνιση μίας οικίας δεν είναι μόνο η βελτίωση των χώρων και η αντιμετώπιση βλαβών και φθορών, αλλά επιπλέον και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Έρευνες δείχνουν ότι, χάρη σε μία ανακαίνιση σπιτιού και τον ιδανικό επανασχεδιασμό, οι ένοικοί του βιώνουν πιο όμορφες στιγμές και το σπίτι αποκτά άλλο “χρώμα”. Επιπλέον, οι διαδικασίες γίνονται περισσότερο λειτουργικές με την τοποθέτηση εγκαταστάσεων πιο μοντέρνου τύπου, καθώς και με τις αποξηλώσεις αναποτελεσματικών αποθηκευτικών χώρων και ντουλαπιών και την αντικατάσταση με αντίστοιχα σωστά. Μεγάλης σημασίας είναι επίσης και η ενεργειακή απόδοση του σπιτιού που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ειδικής μόνωσης και με την εκπόνηση των σχετικών εργασιών.

 Τέλος, η πραγματοποίηση εργασιών ανακαίνισης που σχετίζεται με την εγκατάσταση νέων σύγχρονων συστημάτων, αλλά και καλαίσθητων υλικών (ποιοτικών πλακιδίων  κλπ.) έχει αποδειχτεί ότι οδηγεί με επιτυχία στη μεταπώληση μίας κατοικίας και, μάλιστα, σε καλύτερες τιμές.

Ποιο Πακέτο Ανακαίνισης Σπιτιού να Επιλέξω;

Άλλοτε αυτό που μας παρακινεί προς τη διαδικασία ανακαίνισης σπιτιού είναι οι φθορές που μεγαλώνουν και άλλοτε οι ανάγκες μας που σχετίζονται με την αισθητική ανανέωση. Σε κάθε περίπτωση, οι ανάγκες του καθενός αντιστοιχούν σε ένα μελετημένο πακέτο ανακαίνισης, αρκεί… να βρείτε ποιο ταιριάζει σε εσάς!

Πλήρες πακέτο ανακαίνισης κατοικίας

Ας είμαστε ειλικρινείς: εάν οι φθορές στο χώρο κατοικίας σας είναι αρκετές και μάλιστα συνδέονται με θέματα ασφαλείας, η ανακαίνιση σπιτιού, στην οποία θα προβείτε, θα έχει λίστα εργασιών πολύ μεγαλύτερη από την αλλαγή στο… χρώμα των δωματίων. 

 Ας ξεκινήσουμε από το κομμάτι της υδραυλικής και της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης: υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίζετε φθορές ή και βλάβες σε κάποια εγκατάσταση του σπιτιού σας και να μην την συμπεριλάβετε στις εργασίες ανακαίνισης; Μάλλον όχι! Επίσης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τέτοιου τύπου εργασίες προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση άλλων εργασιών, όπως οι αποξηλώσεις πλακιδίων του μπάνιου. 

 Γενικά, η τοποθέτηση ενός συστήματος που διασφαλίζει τις ομαλές συνθήκες στο εσωτερικό της κατοικίας (λ.χ. νέου ηλεκτρολογικού πίνακα) θα πρέπει να εντάσσεται μέσα στο πακέτο των εργασιών. Μην παραμένετε σε χώρους όπου ο χρόνος μετρά σε βάρος των τεχνολογικών συστημάτων και συσκευών της κατοικίας σας. 

 Εκτός όμως από την κάθε νέα τεχνολογική εγκατάσταση και σχετική τοποθέτηση, το πακέτο επιλογής σας αξίζει να περιλαμβάνει, εφόσον επισημανθεί, και την τοποθέτηση νέων ντουλαπιών (φροντίστε να απομακρυνθούν προσόψεις που δεν κλείνουν σωστά και κρέμονται), αλλά και την τοποθέτηση πλακιδίων βελτιωμένης ποιότητας. Ιδιαίτερα εάν στην οικία σας μένουν μικρά παιδιά ή ηλικιωμένοι, η απόφαση πραγματοποίησης ανάλογων εργασιών ισοδυναμεί με φροντίδα! Σε αυτές τις περιπτώσεις που οι εργασίες αφορούν σε μεγάλο μέρος των εσωτερικών, αλλά και εξωτερικών σημείων της οικίας, το πιο πιθανό είναι να σας αφορά το πλήρες πακέτο ανακαίνισης σπιτιού.

Πακέτο επιλογής εργασιών αναμόρφωσης οικίας

 Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου κατοικίας, καθώς και ανάλογα με την κάθε προσωπική οπτική, καθένας από εμάς ενδέχεται να καταλήξει σε πολύ συγκεκριμένες εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού του. Κάποιες φορές νιώθουμε τη βεβαιότητα ότι επιθυμούμε απλά να επέμβουμε στο χρώμα και να ανακαινίσουμε τα κουφώματα και τα laminate δάπεδα, αλλά μετά το ραντεβού μας με την εταιρεία ανακαίνισης και την παρουσίαση των σχετικών πακέτων καταλήγουμε να προχωρήσουμε στην προσθήκη επιπλέον εργασιών στο σχεδιασμό μας. Κάθε τί είναι πιθανό και… σημαντικό στα έργα της ανακαίνισης. Άλλωστε κάθε αναμόρφωση σπιτιού έχει τη δική της προσωπικότητα! 

 Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι κάθε εργασία, κάθε τοποθέτηση και κάθε εγκατάσταση αντιστοιχεί σε επένδυση στο σπίτι και, κατά συνέπεια, μακροπρόθεσμα επενδύουμε σε χρήμα και σε… διάρκεια. Εφόσον, λοιπόν, προχωράτε στην αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων που ξεκολλούσαν και στην προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων με το μοντέρνο χαρακτήρα που χρόνια ονειρευόσασταν, εφόσον αντικαθιστάτε την παλιά πόρτα σας με πόρτα ασφαλείας ή καταλήγετε σε αλλαγή στο χρώμα που ξέφτιζε με νέα χρώματα επιλογής και του συμβούλου διακοσμητή, θα ανταμειφθείτε! Είτε ως ενοικιαστής θα απολαύσετε μία ζωή βελτιωμένης ποιότητας στα ανανεωμένα σημεία του σπιτιού σας, είτε ως ιδιοκτήτης, στο ενδεχόμενο μεταπώλησης θα διεκδικήσετε περισσότερα. 

 Ειδικά στο θέμα των κουφωμάτων, ίσως σας χρειαστεί περισσότερος χρόνος για το ποια κουφώματα θα επιλέξετε. Είτε μιλάμε για την αντικατάσταση των εξωτερικών, είτε για την αλλαγή των εσωτερικών κουφωμάτων, κάθε πακέτο περιλαμβάνει επιλογές: όσον αφορά στα εξωτερικά κουφώματα, υπάρχουν προτάσεις αλουμινίου κλπ. Μελετήστε το κάθε κόστος, προκειμένου να καταλήξετε στην προμήθεια των τελικών υλικών που σας ικανοποιούν. Έχει σημασία, πάντως, να γνωρίζετε ότι τα ποιοτικά κουφώματα συμβάλλουν στην ενεργειακή απόδοση, δηλαδή στη μεγαλύτερη διάρκεια της επιθυμητής ζέστης ή δροσιάς, μέσα στο κάθε σπίτι. 

Οποιοδήποτε και εάν είναι το εύρος των εργασιών στο οποίο θα καταλήξετε, στην AsT Constructions & Design διαθέτουμε την πιο ελκυστική ομάδα πακέτων ανακαίνισης, που θα αναδείξει και θα ενισχύσει κάθε επιθυμητή γωνιά του σπιτιού σας, στο πιο συμφέρον κόστος!

Τρόποι Πληρωμής Πακέτων Ανακαίνισης

Οι ανακαινίσεις σπιτιών αποτελούν έργα που προϋποθέτουν την κατάλληλη σχεδίαση, αλλά και την υπεύθυνη οργάνωση. Μέρος αυτής της οργάνωσης αποτελεί και η έγκαιρη ενημέρωση των πελατών μας, όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο ρυθμίζεται η πληρωμή των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν. Η διαδικασία μας είναι η εξής: από τη στιγμή που υπογράφουμε το συμφωνητικό του έργου της ανακαίνισης, κατατίθεται μία προκαταβολή, προκειμένου να μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες και να διευθετηθούν πρακτικά ζητήματα, όπως η δέσμευση συνεργείων και η προμήθεια υλικών. Το υπόλοιπο ποσό αποπληρώνεται σε δόσεις, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών. Κάθε ιδιώτης που μας εμπιστεύεται μπορεί να έχει τη βεβαιότητα ότι θα ενημερωθεί έγκαιρα και αναλυτικά σχετικά με τα κόστη κάθε εργασίας, καθώς και σχετικά με τα υλικά που η προμήθειά τους επείγει, λόγω αναμενόμενων καθυστερήσεων στις παραλαβές κλπ.

Συχνές ερωτήσεις

Τα πακέτα ανακαίνισης και, πιο συγκεκριμένα, τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού έχουν σχεδιαστεί με βάση την εμπειρία μας όσον αφορά στις πιο συνήθεις ανάγκες των ιδιωτών, καθώς και με γνώμονα την ανάγκη παράλειψης κάποιων εργασιών που σε κάποια έργα πραγματικά δε χρειάζονται να γίνουν. Αποφασίζοντας εξαρχής την πραγματοποίηση μίας ομάδας εργασιών, είμαστε σε θέση να σας τις προσφέρουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγο

Από τη στιγμή που συνεργάζεστε με την AsT Constructions & Design και έχετε επιλέξει ένα από τα πακέτα ανακαίνισης οικίας, θα έχετε ενημερωθεί ότι στο πακέτο επιλογής σας συμπεριλαμβάνεται το σύνολο των εργασιών που θα εκτελεστούν, η αμοιβή των συνεργατών και τεχνικών, καθώς και η προμήθεια των απαραίτητων υλικών για την αναμόρφωση του χώρου. Όσον αφορά στην ποσότητα των υλικών που θα μας χρειαστούν, αυτό υπολογίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού (λ.χ. τετραγωνικά μέτρα όπου θα περαστεί το νέο χρώμα εσωτερικών ή και εξωτερικών τοίχων, όπου θα τοποθετηθούν πλακάκια ή θα στρωθεί νέο δάπεδο κλπ.). Προφανώς, καμία εταιρεία δε μπορεί να προβλέψει μία ραγδαία αλλαγή στην αγορά και τις τιμές, αλλά είναι αρχή μας, στο πλαίσιο των καλύτερων υπηρεσιών που επιθυμούμε να παρέχουμε, να είμαστε κοντά στους πελάτες μας με μεγάλη ευελιξία, για το καλό της συνεργασίας μας. Στα κόστη που αναγράφονται δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., δεν υπάρχει όμως και καμμιά άλλη επιβάρυνση.

Τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού είναι οικονομικές προσφορές, οι οποίες δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες της εταιρείας μας να λάβουν την πιο συμφέρουσα τιμή για μία ομάδα εργασιών. Οι εργασίες που συμπεριλαμβάνονται στα πακέτα ενδεχομένως να αφορούν σε αλλαγή στα χρώματα οικίας (χρώματα τοίχων δωματίων ή και χρώμα εξωτερικό σπιτιού), αποξηλώσεις παλαιών υλικών, νέας εγκατάστασης υδραυλικών σωληνώσεων, τοποθέτηση laminate δαπέδων, εγκατάσταση νέου ηλεκτρολογικού πίνακα, τοποθέτηση νέων κουφωμάτων αλουμινίου κλπ. Δεδομένου ότι, με βάση την εξειδικευμένη εμπειρία μας, έχουμε μελετήσει και διαμορφώσει εύστοχα και αποδοτικά πακέτα κυρίως για σπίτια με ένα συγκεκριμένο εύρος ως προς τα τετραγωνικά μέτρα, μπορείτε να δείτε το ενδεχόμενο προσθήκης κάποιων εργασιών που αξίζει να πραγματοποιήσετε σε μία ιδανική τιμή σε σχέση με το αρχικό σας πλάνο. 

 Στη συνέχεια, θα ακούσουμε κάθε σχετική σκέψη και απορία σας, με στόχο να αποσαφηνιστούν οι δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες, τις οποίες θα αντιστοιχήσουμε σε μία από τις προσφορές μας.

 Τέλος, σας καλούμε να κάνετε την έρευνά σας, προκειμένου να επιβεβαιώσετε το ζήτημα “ανακαίνιση σπιτιού τιμές” συγκρίνοντας και άλλες τιμές της αγοράς, (τιμές εργασιών και τιμές που αφορούν στην προμήθεια υλικών) και… είμαστε βέβαιοι ότι θα επιστρέψετε για να υπογράψουμε τη συνεργασία μας.

Ως εταιρεία που ειδικεύεται στις ανακαινίσεις για περισσότερα από 20 χρόνια, σας εγγυόμαστε ότι διαμορφώνουμε ένα πίνακα τιμών από τον οποίο δύσκολα παρεκκλίνουμε. Κάθε κόστος εργασιών έχει επιβεβαιωθεί από τα συνεργαζόμενα τεχνικά συνεργεία μας (λ.χ. ειδικά χρώματα, ή τοποθέτηση laminate δαπέδου) και κάθε τιμή για την προμήθεια υλικών είναι πρόσφατα επιβεβαιωμένη από την αγορά. Κάποιες αλλαγές που, σε βάθος χρόνου, ενδέχεται να προκύψουν έχουν συνυπολογιστεί, ενώ ενημερώνεστε έγκαιρα για οτιδήποτε απρόοπτο μπορεί να προκύψει, όπως η κατάργηση κάποιου υλικού ή η ανάγκη για προμήθεια εναλλακτικής ποιοτικής πρότασης με ανάλογο ή διαφοροποιημένο κόστος.

Το ότι επιλέξατε ένα πακέτο ανακαίνισης σπιτιού, δηλαδή μία από τις οικονομικές προσφορές που παρέχει η εταιρεία μας δε σημαίνει ότι… καταργούμε τον υπεύθυνο επίβλεψης. Ο σχεδιασμός και η διάθεση πακέτων ανακαίνισης οικίας προς τους πελάτες μας σχετίζεται με τις καλύτερες υπηρεσίες που επιθυμούμε να τους παρέχουμε και όχι με τη δημιουργία… ταλαιπωρίας! 

Διάλεξε ένα από τα Πακέτα Προσφορών Ανακαίνισης

Σπίτι

Τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού της AsT Constructions & Design  που αφορούν στην αναμόρφωση του σπιτιού σας είναι ειδικά μελετημένα για το συγκεκριμένο χώρο. Επιλέξτε ανάμεσα στα Basic, Advanced, Premium και Deluxe.

Κουζίνα

Τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού της AsT Constructions & Design  που αφορούν στην αναμόρφωση της κουζίνας σας είναι ειδικά μελετημένα για το συγκεκριμένο χώρο. Επιλέξτε ανάμεσα στα Basic, Advanced, Premium και Deluxe.

Μπάνιο

Στην AsT  Constructions & Design γνωρίζουμε καλά ότι το μπάνιο σας αξίζει να είναι ένας από τους πιο όμορφους χώρους του σπιτιού σας! Δείτε την πιο όμορφη εκδοχή του μπάνιου σας, έχοντας διασφαλίσει την καλύτερη προσφορά με ένα από τα πακέτα Economy, Basic, Plus ή Advanced.

Ψαχνετε για ανακαίνηση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου?

Επικοινωνήστε μαζί μας

Shopping Cart