Κατασκευές & Ανακαινίσεις Αθανάσιος Τριαντάφυλλος
  • 211 11 95 501
  • info@astriantafillos.gr
  • Αγ. Γλυκερίας 1, Γαλάτσι, ΤΚ 11147

Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων

Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων & ανάγκες

Η ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την ανανέωση! Ανακαινίζοντας μερικώς ή εξ ολοκλήρου το εσωτερικό ενός σπιτιού ή τους εξωτερικούς χώρους μίας οικίας ή άλλου τύπου κτιρίου, έχουμε ως στόχο τη νέα εικόνα και την αναβάθμισή τους. Γενικά, αφορμή για μια ανακαίνιση είναι η αλλαγή προς το καλύτερο, όμως οι ανάγκες που οδηγούν σε αυτή δεν είναι πάντοτε οι ίδιες. Άλλοτε το ζητούμενο είναι η αποκατάσταση φθορών και βλαβών, άλλοτε η αισθητική διαφοροποίηση και άλλοτε… και τα δύο! 

 Και, βέβαια, το έργο της ανακαίνισης κάποτε αφορά και στους επαγγελματικούς χώρους! Δεδομένου ότι οι συγκεκριμένοι χώροι φιλοξενούν ανθρώπους, κατά τις ώρες εργασίας τους, με άλλο πρόγραμμα και συνήθειες σε σχέση με το σπίτι τους, είναι σημαντικό η ανάθεση του έργου της ανακαίνισης να καταλήγει σε εξειδικευμένους επαγγελματίες στην ανακαινιση επαγγελματικου χωρου. Με την AsT Constructions & Design θα δημιουργήσετε ξανά τον ιδανικό χώρο για να εργάζεστε!

 

Ανακαίνιση γραφείου

Κάθε επαγγελματικός χώρος δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Εφόσον μιλάμε για χώρους γραφείων, έχει σημασία να λαμβάνουμε υπόψη τον κλάδο, καθώς και το προφίλ της εταιρείας που μας αναθέτει την αναμόρφωσή της. Έτσι, σε κάποιες ανακαινίσεις γραφείων, στόχος είναι να αναδείξουμε ένα πιο μοντέρνο έως και τολμηρό χαρακτήρα (για παράδειγμα στο διαφημιστικό κλάδο), ενώ σε άλλη περίπτωση, το επιθυμητό για την ανακαινιση γραφειου είναι ο πιο κλασικός χαρακτήρας και η απόδοση κύρους (λ.χ. σε δικηγορικά γραφεία κλπ.). 

 

Ας δούμε, όμως, και άλλες περιπτώσεις, όπως είναι αυτές των καταστημάτων.

Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων: Ανακαίνιση καταστημάτων εστίασης

Να και μία διαφορετική περίπτωση, που οι επαγγελματίες στην ανακαινιση επαγγελματικου χωρου θα χαρακτήριζαν ως δημιουργική πρόκληση: μιλάμε για τις ανακαινισεις καταστηματων και, πιο συγκεκριμένα, για τις ανακαινισεις καταστηματων εστιασης! Ίσως αρχικά να μην το αντιλαμβανόμαστε, αλλά πρόκειται για ένα τεράστιο κλάδο, με διαφοροποιήσεις όχι μόνο ως προς τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και ως προς το κοινό στο οποίο απευθύνονται. Κατά την αναμόρφωση καταστημάτων που συνδέονται με το φαγητό, το ποτό ή το γλύκισμα, θα δούμε αναλυτικά τις υπηρεσίες, αλλά και την ευρύτερη εμπειρία, που ο καθένας θέλει να προσφέρει (ειδικά μετά την ολοκλήρωση του έργου ανακαίνισης). Οι πελάτες κάθονται στο εσωτερικό του καταστήματος; Παρέχονται υπηρεσίες μόνο με παραγγελίες κατ’ οίκον; Η ανάγκη ανακαίνισης σχετίζεται με τη μεγαλύτερη λειτουργικότητα του χώρου ή και με άλλου τύπου βελτίωση;

Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων: Ανακαίνιση καταστήματος ρούχων

Επαγγελματικός χώρος είναι και τα καταστήματα ρούχων. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη, αλλά και ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά. Συνεπώς, οι ανακαινισεις μαγαζιων που ασχολούνται με την ένδυση αποτελούν μια περίπτωση που σχετίζεται με αρκετή μελέτη και προϋποθέτει εξειδίκευση. Στην AsT Constructions & Design – και για την ανακαινιση καταστηματων – συνεργαζόμαστε με ιδιαίτερα καταρτισμένους και ταλαντούχους αρχιτέκτονες και διακοσμητές, οι οποίοι θα σχεδιάσουν τη μοναδική προσωπικότητα του χώρου σας. Μετά την ανακαίνιση καταστήματος ρούχων που θα μας εμπιστευτείτε, το αξεπέραστο στυλ θα είναι συνώνυμο του χώρου σας!

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου & αισθητική

Σε αυτό το σημείο, έχει σημασία να τονίσουμε τον παράγοντα “αισθητική”, ο οποίος αναπόφευκτα αναδεικνύεται με την αποπεράτωση του έργου της ανακαίνισης. Κατά την ανακαίνιση του χώρου της εργασίας σας, θα ακούσουμε με προσοχή κάθε επισήμανση που σχετίζεται με το γούστο και την οπτική σας· έχοντας ως γνώμονα τις προτιμήσεις σας, θα βάλουμε τις καθοριστικές πινελιές, χάρη στην εξειδικευμένη γνώση μας σε θέματα αισθητικών ρευμάτων της διακόσμησης ή και της τέχνης. 

Εξειδίκευση στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

Η ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων είναι ένας τομέας που απαιτεί εξειδίκευση, καθώς και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Στην AsT Constructions & Design προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών και εργασιών για κάθε επαγγελματικό χώρο και την αναμόρφωσή του.

Μελέτη επαγγελματικού χώρου

Εφόσον καταγράψαμε τις επισημάνσεις και τα “θέλω” των ιδιοκτητών ή των εκπροσώπων του επαγγελματικού χώρου που θα αναλάβουμε, το στάδιο που ακολουθεί είναι η μελέτη του συγκεκριμένου έργου. Τί υλικά θα χρειαστούμε, πού θα πρέπει να επέμβουμε, πώς θα γίνουν πιο λειτουργικοί οι χώροι;

Μελέτη επαγγελματικού χώρου & ιδέες

Σε αυτό το σημείο, κάθε ιδέα είναι πολύτιμη. Η ομάδα ανακαινίσεων συναπαρτίζεται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και άλλους ειδικούς επαγγελματίες που συνεργάζονται… με πολλή έμπνευση!

Μελέτη του χώρου σας & λύσεις για το γραφείο ή το κατάστημα

Αγαπάμε τις ιδέες, φροντίζουμε όμως να τις μετατρέπουμε σε βιώσιμες προτάσεις! Ενώ καταγράφουμε τις ιδέες που αφορούν στις εργασίες και τις αλλαγές στο γραφείο, το κατάστημα ή οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο αναλάβουμε, ταυτόχρονα δίνουμε λύσεις.

Σχεδιασμός εργασιών επαγγελματικού χώρου

Οι επιθυμίες για κάθε αλλαγή και τοποθέτηση νέων υλικών εντάσσονται στο σχετικό σχεδιασμό, όπου θα συμπεριληφθούν όλες οι εργασίες της ανακαίνισης. Σε αυτό το στάδιο, ουσιαστικά δημιουργείται ένα αναλυτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει κάθε βήμα που θα μας οδηγεί στο νέο και πιο όμορφο χώρο εργασίας σας. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και ένα σαφές χρονοδιάγραμμα.    

Τοποθέτηση

Ακολουθεί η έναρξη των εργασιών της ανακαίνισης, με βάση τον προγραμματισμό που έχει αποφασιστεί. Ενδεχομένως να υπάρχει αποξήλωση παλαιών υλικών, απομάκρυνση αχρείαστων υλικών και τοποθέτηση των στοιχείων του νέου χώρου εργασίας.

Συνεργεία & εργασίες για την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

Κατά τις εργασίες μίας ανακαίνισης οποιουδήποτε τύπου καταλυτικός είναι ο ρόλος των συνεργείων. Στην AsT Constructions & Design ελέγχουμε την ποιότητα εργασίας των τεχνικών συνεργατών μας και συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους και υπεύθυνους τεχνίτες. Μετά από έρευνα της αγοράς ακόμη και για πολύ ειδικές εργασίες, έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε μόνο με τα καλύτερα συνεργεία για κάθε επεξεργασία και τοποθέτηση που απαιτεί επαγγελματισμό, πείρα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ανακαίνιση καταστημάτων - Τιμές

Σε μια ανακαινιση επαγγελματικών χώρων μεγάλη σημασία έχουν και οι τιμές που αντιστοιχούν στις εργασίες. Ξεκινώντας την αναμόρφωση του επαγγελματικού σας χώρου, για παράδειγμα την ανακαινιση γραφειου, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε μία έρευνα της ευρύτερης αγοράς, όσον αφορά στο πού κινείται το ζήτημα “ανακαίνιση γραφείου κόστος”. Ολοκληρώνοντας την έρευνά σας, θα έχετε επιβεβαιώσει τις τιμές που σας δίνουμε για κάθε εργασία, και, κατά συνέπεια, την ορθή απόφασή σας να μας επιλέξετε ως εταιρεία ανακαίνισης. Κατά την έναρξη της συνεργασίας μας θα ενημερωθείτε εγκαίρως και αναλυτικά για το κάθε κοστος και τις τιμές που σχετίζονται με το “φρέσκο” χώρο εργασίας σας (ανακαινίσεις καταστημάτων τιμές). 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στις ανακαινίσεις θα πρέπει να δίνουμε σημασία στα παρακάτω:

Ανακαίνιση κτιρίων

Το αντικείμενο της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων σε ένα κομμάτι του έχει πιο διευρυμένο χαρακτήρα από αυτό που ίσως αρχικά φανταζόμαστε. Κάποιες φορές η ανάθεση μίας ανακαίνισης χώρου εργασίας αφορά σε μία αρκετά μεγάλη εργασία, καθώς πρόκειται για ανακαινιση κτιριων. Οι ανακαινίσεις κτιρίων στοχεύουν στην ολοκλήρωση ενός απαιτητικού έργου, οπότε προϋποθέτουν μεγάλη πείρα ως προς τις επιμέρους εργασίες και τη σταδιακή διαδικασία. Για κάθε ανακαινιση κτιριων που μας ανατίθεται είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με όλο τον εξοπλισμό της… τεχνογνωσίας μας.

Ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου σας & περιβάλλον

Κάθε ανέγερση κτιρίου είναι από τη φύση της μία επέμβαση στον ευρύτερο χώρο, στο περιβάλλον, δηλαδή, όπου τοποθετείται. Κάθε τέτοια εργασία και κάθε διαδικασία ανακαίνισης επαγγελματικού και οποιουδήποτε άλλου χώρου επιβάλλεται να γίνεται με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον. Η χρήση οικολογικών μεθόδων, η προσεκτική απόρριψη των παλαιών υλικών και οι διαδικασίες κατασκευής και λοιπών εργασιών που δεν επιβαρύνουν την ευρύτερη περιοχή όπου εργαζόμαστε, για εμάς είναι δεδομένα. Καθοδηγούμενοι από την οικολογική συνείδησή μας θα δώσουμε στον κάθε επαγγελματικό χώρο την καλύτερη εκδοχή του!

Συχνές ερωτήσεις

Όταν μας ανατίθεται το έργο μίας ανακαίνισης, το πρώτο βήμα κατά την εργασία μας είναι η πραγματοποίηση της σχετικής οικονομοτεχνικής μελέτης. Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία είναι αναπόσπαστο μέρος του κάθε σχεδιασμού. Αναλύοντας τα παρακάτω, μπορεί κανείς να αντιληφθεί τη σημασία της:

Στάδια οικονομοτεχνικής μελέτης:

  • Καταγραφή εργασιών
  • Αποτύπωση του χώρου προς ανακαίνιση
  • Δημιουργία σχεδίων (κατόψεων κλπ.)
  • Λεπτομερής περιγραφή απαιτούμενων εργασιών
  • Προτεινόμενα υλικά & χαρακτηριστικά τους
  • Χρονοδιάγραμμα ανακαίνισης

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κάθε εργασία που μας ανατίθεται θα πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, δε χρειάζεται να το ελέγξετε με φυσική παρουσία στο χώρο της ανακαίνισης. Ο υπεύθυνος μηχανικός που θα επιβλέπει το έργο διαθέτει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία, για ένα άριστο αποτέλεσμα. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα να σας αποστέλλεται εγκαίρως υλικό (τύπου video κλπ.), προκειμένου να επιβεβαιώνετε την καλή πορεία μας.

Στην περίπτωση που μένετε μακριά από τον τόπο όπου θα πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση που μας ανατίθεται, έχουμε προβλέψει για τα πάντα, προκειμένου να προχωρήσει η επιθυμητή εργασία, όπως πρέπει. Απλά, θα χρειαστούμε από εσάς να καταγραφούν, με την παρουσία σας, οι επιθυμητές εργασίες στο χώρο σας, καθώς και να πραγματοποιηθεί από κοινού η σύνταξη και η διαμόρφωση της οικονομοτεχνικής μελέτης. Στη συνέχεια θα λαμβάνετε τακτικές λεπτομερείς αναφορές, καθώς και όλο το σχετικό οπτικό υλικό. Στόχος μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες, όχι μόνο με την παράδοση του έργου, αλλά και κατά τη διάρκειά του.

Επιλογή σωστών συνεργατών H3

Όταν καταλήξουμε στην απόφαση μίας ανακαίνισης, δε μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Σίγουρα, όμως, μπορούμε να βρούμε τους κατάλληλους συνεργάτες που, με τεχνογνωσία και επαγγελματισμό, θα αναλάβουν την ανανέωση του χώρου μας. 

Οι καλύτερες ιδέες! H3

Οι καλύτερες ιδέες είναι μόνο οι δικές σας και αυτό γιατί σχετίζονται με το χώρο όπου εσείς θα περνάτε το χρόνο σας. Εάν τις γνωρίζετε στο… περίπου, οργανωθείτε και καταγράψτε τις, εάν όχι όλες, τουλάχιστον αυτές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας. Και ναι, θα πρέπει να υπάρξει μία λίστα που θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ακόμη και για έμπειρους επαγγελματίες της ανακαίνισης, δεδομένου ότι θα οριοθετήσει το πλήθος των επιλογών.

Υλικά… επιτυχίας! H3

Όταν αναμορφώνει κανείς το χώρο του, οι επιλογές είναι πολλές ως προς τα υλικά. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει κανείς να δει τί προτιμά αισθητικά και να καταλήξει σε ένα προϋπολογισμό. Εφόσον γίνουν τα παραπάνω, η εταιρεία μας έχει την απόλυτη γνώση για να προτείνει τα βέλτιστα υλικά, σε σχέση με το κόστος και την ποιότητα που θα οδηγήσουν σε ένα βιώσιμο αποτέλεσμα. 

Κατά το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό μίας ανακαίνισης, καθοριστικό ρόλο παίζει και η επιλογή του συνεργείου με το οποίο θα συνεργαστούμε. Είτε η δουλειά όπου θα απασχοληθεί το συνεργείο είναι η ανακαίνιση κουζίνας, είτε η αναμόρφωση όλου του σπιτιού, είτε η αναβάθμιση ενός επαγγελματικού χώρου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι τεχνικοί συνεργάτες είναι ιδιαίτερα έμπειροι στη συγκεκριμένη ανάθεση. Κάποιες ανακαινίσεις διαφέρουν ως προς τις προδιαγραφές και ζητούν συγκεκριμένες τεχνικές και αντίστοιχες γνώσεις. Και το πιο σημαντικό: επιλέξτε μόνο αυτούς που έχουν αποδείξει τον επαγγελματισμό και το σεβασμό τους προς συνεργάτες και τους πελάτες!

Φτάσατε, λοιπόν, στην απόφαση να ανακαινίσετε το χώρο σας! Εσείς γνωρίζετε τις ανάγκες σας, σε ποιους, όμως να απευθυνθείτε για τη συγκεκριμένη δουλειά; Να επιλέξετε ανεξάρτητους επαγγελματίες ή μία τεχνική εταιρεία ανακαινίσεων; Οπωσδήποτε θα πρέπει να πάρετε το χρόνο σας και να κάνετε μία έρευνα, προκειμένου να συλλέξετε όλες τις σχετικές πληροφορίες. Ένα είναι βέβαιο: εμείς στην AsT Constructions & Design σας διασφαλίζουμε το άριστο επίπεδο κάθε είδους ανακαίνισης που αναζητάτε. Διαθέτουμε όλη την απαιτούμενη επιστημονική γνώση, συνέπεια και τεχνογνωσία, καθώς και εξασφαλισμένη συνεργασία με τα καλύτερα συνεργεία του είδους. Σας προσκαλούμε να κάνετε την έρευνα που αφορά στον κλάδο μας, ενώ για εμάς μπορούν να μιλήσουν και οι πολυάριθμοι ευχαριστημένοι πελάτες μας!

Εάν η ερώτηση είναι: “ανακαινίσεις σπιτιών ή επαγγελματικών χώρων;”, η απάντησή μας είναι: “Και τα δύο!” Και το εννοούμε, δεδομένου ότι σε εμάς, στην AsT Constructions & Design, τόσο οι ανακαινίσεις οικίας, όσο και οι ανακαινίσεις γραφείων, εταιρειών και άλλου τύπου επαγγελματικών χώρων συγκαταλέγονται στις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Δεδομένου ότι έχουμε φέρει σε πέρας πολυάριθμες αναθέσεις από κάθε κατηγορία, κατά την αναζήτησή σας ουσιαστικά δε θα αναρωτηθείτε για πολύ: είμαστε η επιλογή που αξίζει σε εσάς και στο χώρο σας!

Όλοι μας θέλουμε ένα ωραίο και ποιοτικό αποτέλεσμα, στον ανακαινισμένο χώρο μας. Ένα ερώτημα, όμως, που προκύπτει με την απόφαση ανακαίνισης μίας κατοικίας ή του χώρου όπου εργαζόμαστε είναι το πώς η εκπόνηση των εργασιών θα γίνει οικονομικά. Στη δική μας εταιρεία τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, καθώς λαμβάνουμε πάντα υπόψη και την οικονομική παράμετρο. Αφενός φροντίζουμε να ενημερωθούμε έγκαιρα και πολύ πριν την ολοκλήρωση για τον προϋπολογισμό σας. Επίσης, έχουμε εξαρχής φροντίσει να παρέχουμε κάποια πακέτα, για τα οποία ενημερώνουμε κάθε ξεχωριστό πελάτη μας. Τέλος, σε κάθε φάση της διαδικασίας δίνουμε όλες τις πληροφορίες και ενημερώνουμε για εναλλακτικές προτάσεις, επιδιώκοντας να υπογραμμίσουμε τί συμφέρει και από άποψης αντοχής του τελικού έργου.

Κάνετε κάποιες σκέψεις σχετικά με την αναμόρφωση ενός χώρου; Έχετε την ανάγκη της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισής του; Είμαστε οι κατάλληλοι για να δώσουμε την καλύτερη μορφή σε ό,τι χρειάζεστε!

Ψαχνετε για ανακαίνηση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου?

Επικοινωνήστε μαζί μας

Shopping Cart