Κατασκευές & Ανακαινίσεις Αθανάσιος Τριαντάφυλλος
  • 211 11 95 501
  • info@astriantafillos.gr
  • Αγ. Γλυκερίας 1, Γαλάτσι, ΤΚ 11147

Ανακαινίση ξενοδοχείων

Όσον αφορά στο αντικείμενο της ανακαίνισης κτιρίων, υπάρχει ένα “κομμάτι” που χαρακτηρίζεται από μεγάλες απαιτήσεις και, ταυτόχρονα, απαιτεί ιδιαίτερη δημιουργικότητα και ουσιαστικές… λύσεις: πρόκειται για τις ανακαινίσεις ξενοδοχείων. Η ανάληψη ενός έργου που σχετίζεται με την αναμόρφωση μίας ξενοδοχειακής μονάδας αποτελεί μία πρόκληση, καθώς συνήθως περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό από εργασίες, ενώ ταυτόχρονα, ως εταιρεία ανακαίνισης, καλούμαστε να προτείνουμε και μία φρέσκια αισθητική προσέγγιση.

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου & ανάγκες

Ολική ανακαίνιση ξενοδοχείου

Δε χρειάζεται να έχει κανείς επαγγελματική εμπειρία στην ανακαίνιση ξενοδοχείου, προκειμένου να αντιληφθεί ότι η εκπόνηση ενός τέτοιου τύπου έργου σε όλες τις εκφάνσεις συνδέεται με… μεγάλα μεγέθη. Ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε σε μια ολική ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η λίστα των εργασιών θα είναι ιδιαίτερα εκτενής. Η εταιρεία που θα αναλάβει την ολική ανακαίνιση του ξενοδοχείου θα ελέγξει τις ανάγκες για αλλαγές που χρειάζεται ο εξωτερικός χώρος, καθώς και οι χώροι των δωματίων, κατά πόσο χρειάζεται η τοποθέτηση νέων στοιχείων (νέα έπιπλα κλπ.) και κατά πόσο θα είχε σημασία η διακόσμηση στους χώρους να αλλάξει. Γενικά, στην ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου, η ολική αναμόρφωση αποτελεί ένα μεγάλο έργο που φέρνει… κάθε είδους λύσεις!

Ανακαίνιση ξενοδοχείων & μερική ανακαίνιση των χώρων

Κατά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, οι ανάγκες δεν αφορούν πάντα στη ριζική και ολοκληρωτική αλλαγή. Σε κάποιες περιπτώσεις, το ζητούμενο είναι η μερική ανακαίνιση του ξενοδοχείου. Έτσι, κατά την ανάθεση, οι εργασίες που συμφωνούνται σχετίζονται με τη βελτίωση συγκεκριμένων χώρων και δωματίων. Ενδεχομένως, στο πλαίσιο μίας πιο δυναμικής παρουσίας της επιχείρησης, ένα ξενοδοχείο να προσβλέπει σε αναμόρφωση επιλεγμένων σημείων του (χώρος υποδοχής, VIP πτέρυγες, πισίνα ή εστιατόρια), με τοποθέτηση πιο εκσυγχρονισμένων στοιχείων και συστημάτων.

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου & αισθητική

Η δραστηριότητα μίας ξενοδοχειακής μονάδας αποσκοπεί στο να είναι λειτουργική ως προς τους χώρους και, κατά συνέπεια, ως προς την παροχή υπηρεσιών. Ας μη γελιόμαστε, όμως: οι ανάγκες των παρευρισκόμενων στο χώρο ενός ξενοδοχείου που έχει επιλεγεί με προσοχή σχετίζονται και με την αισθητική! Κατά τη μελέτη της ανακαίνισης ενός ξενοδοχείου, προτεραιότητά μας αποτελεί το να παρέχουμε λύσεις υψηλής ποιότητας που υπογραμμίζονται από απαράμιλλο στυλ και ξεχωριστή φινέτσα.

Υπηρεσίες ανακαίνισης ξενοδοχείου & λοιπών χώρων φιλοξενίας

Υπηρεσίες ανακαίνισης ξενοδοχείου & εμπειρία

Εφόσον προγραμματίζετε να ανακαινίσετε εξ ολοκλήρου το ξενοδοχείο σας ή επιμέρους χώρους, έχει σημασία να αναλάβει την εκπόνηση του έργου μία εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. Κάθε ξενοδοχείο είναι ένας χώρος με ξεχωριστή προσωπικότητα και η AsT Constructions & Design, χάρη στη μεγάλη εμπειρία της στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου και των χώρων φιλοξενίας, αναλαμβάνει και γνωρίζει πώς να αναδείξει τα ξεχωριστά του χαρακτηριστικά με επιτυχία.

Υπηρεσίες ανακαίνισης ξενοδοχείου & μία διακεκριμένη παρουσία σε όλη την Ελλάδα

Με εμάς θα έχετε το βέλτιστο επίπεδο σε υπηρεσίες ανακαίνισης ξενοδοχείου, καθώς καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών για ξενοδοχεία και τη νέα εικόνα τους, σε όλη την Ελλάδα. Για την ποιότητα του έργου μας μπορούν να μιλήσουν οι πολυάριθμοι πελάτες μας. Το να μας αναθέσετε το ξενοδοχείο σας και την ανακαίνισή του αποτελεί την καλύτερη επένδυση, όπου και εάν βρίσκεστε!

Ανακαίνιση ξενοδοχείου & Στάδια διαδικασίας

Ανακαίνιση ξενοδοχείου & μελέτη ξενοδοχειακών χώρων

Η μελέτη του ξενοδοχειακού χώρου αποτελεί το πρώτο βήμα της διαδικασίας στην ανακαίνιση ξενοδοχείου. Ως εταιρεία ανακαίνισης που αναλαμβάνουμε την πραγματοποίηση της αλλαγής του χώρου, επιθεωρούμε την κατάσταση και το επίπεδο λειτουργικότητας των δωματίων και των υπόλοιπων χώρων που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας και στοχεύουμε στην καλύτερη πρακτική και αισθητική αναμόρφωση σε όλα τα δωμάτια και σε κάθε άλλο σημείο που διαθέτει η ξενοδοχειακή μονάδα.

Ανακαίνιση ξενοδοχείου & σχεδιασμός

Αφού ολοκληρωθεί η μελέτη της διαρρύθμισης των δωματίων, καθώς και των υπόλοιπων χώρων της ξενοδοχειακής μονάδας, το επόμενο βήμα της ανακαίνισης αφορά στο σχεδιασμό των εργασιών. Ο σχεδιασμός των εργασιών του νέου “προσώπου” του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνει, ανάλογα με τις ανάγκες, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη διακοσμητική πρόταση, τις τεχνικές εργασίες και το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα της ανακαίνισης της επιχείρησης.

Ανακαίνιση ξενοδοχείου & τοποθέτηση

Επόμενο βήμα στη διαδικασία του έργου μας, είναι η τοποθέτηση όλων των νέων υλικών που έχουν συμφωνηθεί με τους πελάτες μας. Σε αυτή τη φάση τοποθετούνται όλα τα συστήματα και οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις, καθώς και διακοσμητικά ή λειτουργικά στοιχεία που αφορούν στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου.

Ανακαίνιση ξενοδοχείου – Κόστος

Αφού ολοκληρώσαμε την τοποθέτηση των υλικών και δημιουργήσαμε την καλύτερη όψη της ξενοδοχειακής μονάδας σας, είναι βέβαιο ότι θα έχετε ήδη ενημερωθεί για τα πακέτα ανακαίνισης που προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Η AsT Constructions & Design διαθέτει τις πιο συμφέρουσες προσφορές για τις ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Ανακαινίσεις ενοικιαζόμενων δωματίων & καταλυμάτων

Στην AsT Constructions & Design γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κλάδος της τουριστικής φιλοξενίας έχει αρκετά… “παρακλάδια”. Στην εταιρεία μας υπάρχει όλη η γνώση, η εμπειρία και η τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε και μικρότερους ή πιο ιδιαίτερους χώρους, εκτός από τα μεγάλα ή πιο κλασικά ξενοδοχεία. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, όπως τις ανάγκες για ανακαίνιση ενοικιαζόμενων δωματίων ή ενός καταλύματος και δημιουργούμε ακόμη περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες, μέσα από τις εργασίες ανακαίνισης και την ποιότητά τους.

Ανακαίνιση ενοικιαζόμενων δωματίων

Και στην ανακαίνιση ενοικιαζόμενων δωματίων προσφέρουμε λύσεις με… επιτυχία! Κατά τη μακρόχρονη παρουσία μας έχουμε αναλάβει τις ανακαινίσεις κάθε τύπου καταλύματος. Συνεπώς, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες της πιο υψηλής ποιότητας και στα θέματα ανανέωσης των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Ανακαίνιση τουριστικού καταλύματος

Με πολύ μεγάλη πείρα και… έμπνευση αναλαμβάνουμε την καλύτερη ανακαίνιση τουριστικών καταλυμάτων. Έχουμε το πιο εξειδικευμένο προσωπικό σε ετοιμότητα, προκειμένου να δώσει νέα πνοή στα δεδομένα κάθε καταλύματος. Οι πολυάριθμες ανακαινίσεις τουριστικών καταλυμάτων που έχουμε αναλάβει ξεχωρίζουν για τη βέλτιστη εκδοχή τους που… αποκαλύφθηκε μετά τη δημιουργική επέμβασή μας.

Συχνές ερωτήσεις

Όταν μας ανατίθεται το έργο μίας ανακαίνισης, το πρώτο βήμα κατά την εργασία μας είναι η πραγματοποίηση της σχετικής οικονομοτεχνικής μελέτης. Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία είναι αναπόσπαστο μέρος του κάθε σχεδιασμού. Αναλύοντας τα παρακάτω, μπορεί κανείς να αντιληφθεί τη σημασία της:

Στάδια οικονομοτεχνικής μελέτης:

  • Καταγραφή εργασιών
  • Αποτύπωση του χώρου προς ανακαίνιση
  • Δημιουργία σχεδίων (κατόψεων κλπ.)
  • Λεπτομερής περιγραφή απαιτούμενων εργασιών
  • Προτεινόμενα υλικά & χαρακτηριστικά τους
  • Χρονοδιάγραμμα ανακαίνισης

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κάθε εργασία που μας ανατίθεται θα πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, δε χρειάζεται να το ελέγξετε με φυσική παρουσία στο χώρο της ανακαίνισης. Ο υπεύθυνος μηχανικός που θα επιβλέπει το έργο διαθέτει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία, για ένα άριστο αποτέλεσμα. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα να σας αποστέλλεται εγκαίρως υλικό (τύπου video κλπ.), προκειμένου να επιβεβαιώνετε την καλή πορεία μας.

Στην περίπτωση που μένετε μακριά από τον τόπο όπου θα πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση που μας ανατίθεται, έχουμε προβλέψει για τα πάντα, προκειμένου να προχωρήσει η επιθυμητή εργασία, όπως πρέπει. Απλά, θα χρειαστούμε από εσάς να καταγραφούν, με την παρουσία σας, οι επιθυμητές εργασίες στο χώρο σας, καθώς και να πραγματοποιηθεί από κοινού η σύνταξη και η διαμόρφωση της οικονομοτεχνικής μελέτης. Στη συνέχεια θα λαμβάνετε τακτικές λεπτομερείς αναφορές, καθώς και όλο το σχετικό οπτικό υλικό. Στόχος μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες, όχι μόνο με την παράδοση του έργου, αλλά και κατά τη διάρκειά του.

Επιλογή σωστών συνεργατών H3

Όταν καταλήξουμε στην απόφαση μίας ανακαίνισης, δε μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Σίγουρα, όμως, μπορούμε να βρούμε τους κατάλληλους συνεργάτες που, με τεχνογνωσία και επαγγελματισμό, θα αναλάβουν την ανανέωση του χώρου μας. 

Οι καλύτερες ιδέες! H3

Οι καλύτερες ιδέες είναι μόνο οι δικές σας και αυτό γιατί σχετίζονται με το χώρο όπου εσείς θα περνάτε το χρόνο σας. Εάν τις γνωρίζετε στο… περίπου, οργανωθείτε και καταγράψτε τις, εάν όχι όλες, τουλάχιστον αυτές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας. Και ναι, θα πρέπει να υπάρξει μία λίστα που θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ακόμη και για έμπειρους επαγγελματίες της ανακαίνισης, δεδομένου ότι θα οριοθετήσει το πλήθος των επιλογών.

Υλικά… επιτυχίας! H3

Όταν αναμορφώνει κανείς το χώρο του, οι επιλογές είναι πολλές ως προς τα υλικά. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει κανείς να δει τί προτιμά αισθητικά και να καταλήξει σε ένα προϋπολογισμό. Εφόσον γίνουν τα παραπάνω, η εταιρεία μας έχει την απόλυτη γνώση για να προτείνει τα βέλτιστα υλικά, σε σχέση με το κόστος και την ποιότητα που θα οδηγήσουν σε ένα βιώσιμο αποτέλεσμα. 

Κατά το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό μίας ανακαίνισης, καθοριστικό ρόλο παίζει και η επιλογή του συνεργείου με το οποίο θα συνεργαστούμε. Είτε η δουλειά όπου θα απασχοληθεί το συνεργείο είναι η ανακαίνιση κουζίνας, είτε η αναμόρφωση όλου του σπιτιού, είτε η αναβάθμιση ενός επαγγελματικού χώρου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι τεχνικοί συνεργάτες είναι ιδιαίτερα έμπειροι στη συγκεκριμένη ανάθεση. Κάποιες ανακαινίσεις διαφέρουν ως προς τις προδιαγραφές και ζητούν συγκεκριμένες τεχνικές και αντίστοιχες γνώσεις. Και το πιο σημαντικό: επιλέξτε μόνο αυτούς που έχουν αποδείξει τον επαγγελματισμό και το σεβασμό τους προς συνεργάτες και τους πελάτες!

Φτάσατε, λοιπόν, στην απόφαση να ανακαινίσετε το χώρο σας! Εσείς γνωρίζετε τις ανάγκες σας, σε ποιους, όμως να απευθυνθείτε για τη συγκεκριμένη δουλειά; Να επιλέξετε ανεξάρτητους επαγγελματίες ή μία τεχνική εταιρεία ανακαινίσεων; Οπωσδήποτε θα πρέπει να πάρετε το χρόνο σας και να κάνετε μία έρευνα, προκειμένου να συλλέξετε όλες τις σχετικές πληροφορίες. Ένα είναι βέβαιο: εμείς στην AsT Constructions & Design σας διασφαλίζουμε το άριστο επίπεδο κάθε είδους ανακαίνισης που αναζητάτε. Διαθέτουμε όλη την απαιτούμενη επιστημονική γνώση, συνέπεια και τεχνογνωσία, καθώς και εξασφαλισμένη συνεργασία με τα καλύτερα συνεργεία του είδους. Σας προσκαλούμε να κάνετε την έρευνα που αφορά στον κλάδο μας, ενώ για εμάς μπορούν να μιλήσουν και οι πολυάριθμοι ευχαριστημένοι πελάτες μας!

Εάν η ερώτηση είναι: “ανακαινίσεις σπιτιών ή επαγγελματικών χώρων;”, η απάντησή μας είναι: “Και τα δύο!” Και το εννοούμε, δεδομένου ότι σε εμάς, στην AsT Constructions & Design, τόσο οι ανακαινίσεις οικίας, όσο και οι ανακαινίσεις γραφείων, εταιρειών και άλλου τύπου επαγγελματικών χώρων συγκαταλέγονται στις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Δεδομένου ότι έχουμε φέρει σε πέρας πολυάριθμες αναθέσεις από κάθε κατηγορία, κατά την αναζήτησή σας ουσιαστικά δε θα αναρωτηθείτε για πολύ: είμαστε η επιλογή που αξίζει σε εσάς και στο χώρο σας!

Όλοι μας θέλουμε ένα ωραίο και ποιοτικό αποτέλεσμα, στον ανακαινισμένο χώρο μας. Ένα ερώτημα, όμως, που προκύπτει με την απόφαση ανακαίνισης μίας κατοικίας ή του χώρου όπου εργαζόμαστε είναι το πώς η εκπόνηση των εργασιών θα γίνει οικονομικά. Στη δική μας εταιρεία τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, καθώς λαμβάνουμε πάντα υπόψη και την οικονομική παράμετρο. Αφενός φροντίζουμε να ενημερωθούμε έγκαιρα και πολύ πριν την ολοκλήρωση για τον προϋπολογισμό σας. Επίσης, έχουμε εξαρχής φροντίσει να παρέχουμε κάποια πακέτα, για τα οποία ενημερώνουμε κάθε ξεχωριστό πελάτη μας. Τέλος, σε κάθε φάση της διαδικασίας δίνουμε όλες τις πληροφορίες και ενημερώνουμε για εναλλακτικές προτάσεις, επιδιώκοντας να υπογραμμίσουμε τί συμφέρει και από άποψης αντοχής του τελικού έργου.

Κάνετε κάποιες σκέψεις σχετικά με την αναμόρφωση ενός χώρου; Έχετε την ανάγκη της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισής του; Είμαστε οι κατάλληλοι για να δώσουμε την καλύτερη μορφή σε ό,τι χρειάζεστε!

Ψαχνετε για ανακαίνηση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου?

Επικοινωνήστε μαζί μας

Shopping Cart