Κατασκευές & Ανακαινίσεις Αθανάσιος Τριαντάφυλλος
  • 211 11 95 501
  • info@astriantafillos.gr
  • Αγ. Γλυκερίας 1, Γαλάτσι, ΤΚ 11147

Διακόσμηση Εσωτερικού – Εξωτερικού Χώρου

Διακόσμηση χώρων – Παίρνοντας την απόφαση να ομορφύνουμε τους χώρους μας!

Κάθε χώρος όπου περνούμε μεγάλο μέρος της μέρας μας, κάθε μέρος που μας ανήκει ή μας αφορά, έχει σημασία να είναι ευχάριστο και να μας εκφράζει. Οπωσδήποτε το πιο σημαντικό είναι οι χώροι όπου περνούμε το χρόνο μας να είναι ασφαλείς. Θα πρέπει, όμως, και να βιώνουμε τη χαρά μέσα από μία αρκετά ικανοποιητική (ή περισσότερο ικανοποιητική) εμφάνιση. Εφόσον, λοιπόν, έχουμε ελέγξει το ζήτημα της ασφάλειας του σπιτιού ή και του χώρου εργασίας μας, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να στοχεύσουμε και στην αναμόρφωσή του.

Διακόσμηση εσωτερικού – εξωτερικού χώρου & ανάγκες

Μία αναμόρφωση χώρου δεν προϋποθέτει πάντα και την ανακαίνιση σε βαθμό…. κατεδαφίσεων. Πολλές φορές, οι αλλαγές που χρειάζεται ένα μέρος αφορούν σε επιμέρους σημεία του και δείχνουν προς τη διακοσμητική επέμβαση, με στόχο ένα καλύτερο αποτέλεσμα ως προς την όψη και (γιατί όχι;) ως προς τη λειτουργικότητα. Όταν κανείς περνά μεγάλο μέρος του χρόνου του σε ένα χώρο είναι φυσικό να έχει κάποιες ιδέες που σχετίζονται με την επιθυμητή αυτή βελτίωση. Είναι πολύ σημαντικό όταν καταλήγουμε στην ανάγκη για μία διακοσμητική ανανέωση να υπάρχει άποψη! Επίσης, όμως, στην πράξη διαπιστώνουμε την ανάγκη και της συμβολής ενός ειδικού σε ένα τομέα που αρχικά φαντάζει “εύκολος”, αλλά τα ποιοτικά αποτελέσματα στα σχετικά έργα προϋποθέτουν την επαγγελματική πείρα και την εξειδίκευση!

Διακόσμηση χώρων & ιδέες

Από τη στιγμή που καταλήγει κανείς στην επιλογή να ανανεωθεί, ως προς τη διακόσμηση,  ο χώρος ή τμήμα των χώρων του, θα υπάρχουν, όπως αναφέρθηκε και πριν, και κάποιες συγκεκριμένες σκέψεις των ενοίκων ή των εργαζόμενων που χρησιμοποιούν το χώρο προς ανανέωση. Είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι οι ιδέες μας, κατά το σχεδιασμό της νέας όψης του χώρου, θα ληφθούν υπόψη. Επιπλέον, όμως, αυτές οι ιδέες θα αποτελέσουν μεν την πρώτη ύλη, αλλά θα ενδυναμωθούν με τις προτάσεις που θα παραθέσουν οι ειδικοί συνεργάτες (που εξειδικεύονται στην επαγγελματική διακόσμηση). Το επαγγελματικό “βλέμμα” θα δει πιο ξεκάθαρα και καλύτερα το πώς θα είναι η νέα σας επαγγελματική στέγη, το σπίτι σας ή κάθε άλλου τύπου οίκημα.

Ιδέες διακόσμησης για κάθε σπίτι και χώρο με αισθητική άποψη

Κάθε σπίτι, αλλά και κάθε άλλου τύπου χώρος, έχει τη δική του “σφραγίδα” και εκφράζει το στυλ και την προσωπικότητα των ιδιοκτητών ή των ενοίκων. Δε θα ήταν υπέροχο να μπορεί κανείς να δώσει την πιο όμορφη, την πιο δυναμική και την πιο εμπνευσμένη εκδοχή της κάθε προσωπικότητας, έχοντας τα πιο δυνατά “όπλα” και εργαλεία των ειδικών γνώσεων και όλων των αισθητικών ρευμάτων και σχολών;  Έχοντας ως συνοδοιπόρους συνεργάτες όπως την εταιρεία μας, θα δείτε τις ιδέες σας να πραγματώνονται, αλλά και… πιο πολλά από όσα ονειρεύεστε!

Προτάσεις διακόσμησης εξωτερικών & εσωτερικών χώρων και υλικά

Διακοσμήσεις σε εσωτερικούς χώρους και υλικά

Σχεδιάζοντας την ανανέωση ενός σπιτιού, ενός εξοχικού, κάποιου χώρου φιλοξενίας, ενός καταστήματος ή ενός γραφείου, κάθε αισθητική οπτική που θα υιοθετηθεί, στη συνέχεια θα πρέπει και να μετουσιωθεί σε πράξη! Είτε μιλάμε για διακοσμητικά, κατά τη διακόσμηση εσωτερικού χώρου, είτε για τις πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιηθούν στις συμφωνημένες κατασκευές, είναι πολύ σημαντικό το να επιλεγούν με προσοχή τα σχετικά υλικά.

Διακόσμηση σε εξωτερικούς χώρους και υλικά

Η διακοσμητική εργασία που αφορά σε ένα μέρος του χώρου μας συχνά ισοδυναμεί με αισθητική αναβάθμιση του εξωτερικού χώρου. Στην περίπτωση που μελετάμε το ντεκόρ εξωτερικού χώρου, οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι επιλογές θα πρέπει να γίνονται τόσο με βάση τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη ή υπεύθυνου του κτίσματος, όσο και με γνώμονα την αντοχή των αντικειμένων και των στοιχείων που θα προσθέσουμε. Η έκθεση στις καιρικές συνθήκες μπορεί να φθείρει τα μη ποιοτικά ή ευαίσθητα υλικά.

Διακόσμηση & έπιπλα

Διακόσμηση & έπιπλα εσωτερικού χώρου

Ναι, και τα έπιπλα που θα επιλεγούν, κατά τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου σας μπορούν να ενταχθούν στην κατηγορία των υλικών. Κλασικά, μοντέρνα, ρετρό ή… φουτουριστικού ύφους, τα έπιπλα δίνουν την καθοριστική εντύπωση σε κάθε σπίτι ή και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο. Απολαύστε την έρευνα αγοράς και ζητήστε τις συμβουλές των συνεργατών σας!

Διακόσμηση & έπιπλα εξωτερικού χώρου

Τα έπιπλα δεν αφορούν μόνο στον εσωτερικό χώρο: και ως προς τη διακόσμηση εξωτερικού χώρου υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις για έπιπλα (κλασικά, ρομαντικού ύφους ή στυλ ethnic κλπ.). Επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν!

Διακόσμηση χώρων & χρώματα

Και φτάσαμε στη φάση της διακόσμησης εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου που αποτελεί την επιτομή της έκφρασης! Τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν σε ένα χώρο θα καθορίσουν κατά πολύ τη συνολική εντύπωση. Η συγκεκριμένη επισήμανση αφορά τόσο τα χρώματα των τοίχων, όσο και χρώματα που θα επιλεγούν στη συνέχεια, για νέα έπιπλα, διακοσμητικά, υφάσματα κλπ.

Αξίζει πάντως να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην επιλογή των χρωμάτων των τοίχων, δεδομένου ότι πρόκειται συνήθως για μεγάλες επιφάνειες.

Διακόσμηση εξωτερικών χώρων & εσωτερικών χώρων: Οι καλύτερες υπηρεσίες

Εξειδίκευση στη διακόσμηση εξωτερικών & εσωτερικών χώρων

Η AsT Constructions & Design είναι η επιλογή για την οποία θα ανταμειφθείτε και στον τομέα της διακόσμησης που σχετίζεται με κάθε είδους χώρο. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο των κατασκευών και αναμορφώσεων κτισμάτων και ακινήτων κάθε τύπου και ξεχωρίζει για τις προτάσεις της ομάδας μας σε κάθε ένα από τα έργα διακοσμητικής επέμβασης που μας ανατίθενται. Εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας αποτελούν κατά πολύ η εξειδίκευση και το ταλέντο καθενός από τους προσεκτικά επιλεγμένους διακοσμητές που μας εκπροσωπούν.

Εμπειρία στη διακόσμηση εσωτερικού & εξωτερικού χώρου

Η εταιρεία μας βρίσκεται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο που υπηρετεί. Κατά συνέπεια, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στη διακόσμηση εξωτερικών χώρων, ενώ μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι, έχοντας ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο έργων που αφορούν στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου, θα δώσουμε και σε κάθε εσωτερικό χώρο μία όψη, όχι απλά επιθυμητή, αλλά, επιπλέον, αξιοζήλευτη!

Μελέτη διακόσμησης χώρων: Μία απαραίτητη διαδικασία

Μελέτη για την πιο εύστοχη διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Κάθε έργο που φέρει την υπογραφή της AsT Constructions & Design έχει χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Αυτό ισχύει και για τα έργα διακόσμησης εσωτερικού χώρου, όπου έχει προηγηθεί πολύ σοβαρή μελέτη για κάθε γωνιά του χώρου που μας εμπιστεύεστε.

Κατασκευή με βάση τη μελέτη διακόσμησης χώρων

Μετά τη μελέτη που είναι απαραίτητη για κάθε έργο διακόσμησης, ακολουθεί η έναρξη των έργων κατασκευής. Δεν προβλέπεται υποχρεωτικά σε ένα έργο διακόσμησης να εντάσσεται κάποια κατασκευή, σε κάθε περίπτωση πάντως, στην AsT Constructions & Design συνεργαζόμαστε με τα πιο εξειδικευμένα και αξιόπιστα συνεργεία για την πραγμάτωση και τέτοιου τύπου εργασιών. 

 

Καλέστε μας, προκειμένου να αποκτήσετε την καλύτερη διακόσμηση τόσο στον εξωτερικό, όσο και στον εσωτερικό σας χώρο!

Ψαχνετε για ανακαίνηση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου?

Επικοινωνήστε μαζί μας

Shopping Cart